Dari 72kg ke 64kg. | Shape Plus terbaik

Wednesday, 15 August 2012

Dari 72kg ke 64kg.

Cubalah Shape Plus dan Eve Fiber!
Testimonial SMS dari customer kami!
Adakah anda masih tercari-cari produk pelangsingan yang semulajadi,berkesan serta tiada kesan sampingan?Cubalah Shape Plus dan Eve Fiber!Penggunaan sebulan hanyalah RM370.Nak kurus tak semestinya mahal-mahal.Kami mempunyai beribu-ribu pengguna yang telah berjaya menurunkan berat badan mereka tanpa perlu berdiet ketat dan senaman.Anda hanya perlu ambil Shape Plus 1 paket sehari.Anda tak perlu skip waktu makan.Anda boleh makan nasi dan segalanya.Tiada pantang!Rasanya yang sedap,mudah dan berkesan!

Kami tak pernah bagi jaminan penurunan berat badan yang 'kaw-kaw' dalam masa singkat...(( tp ramai jugak yang dapat kurangkan berat badan dalam masa seawal seminggu..Itu bonus buat mereka..hehe))
lemak dalam badan individu berlainan
kadar matabolisme berbeza
corak pemakanan dan banyak
lagi faktor yang mempengaruhi berat badan kita
so bagi chance kat SHAPE PLUS + EVE FIBER nak buat kerja dalam badan, kita hanya duduk relaks2 jer sambil menikmati menu harian yg sihat
sampai masa pasti nampak perubahan
bukannye habis riban2 RM pun..tak ambil masa lama pun.
kesabaran dan usaha tangga kejayaan.

Yang penting anda kena yakin dan elakkan diri menjadi STRESS!(stress hanya menyebabkan badan anda tidak membakar lemak.Ni fakta!).Sebaiknya anda timbang sebulan sekali.Tak guna jika berat turun dengan banyak tetapi pipi,lengan,perut,punggung dan peha akan masih di ukuran yang sama!Anda bukan hilang lemak tetapi air dan jisim otot.Yang tinggal hanyalah kulit yang menggeleber.Sure tak cantikkan?Anda nak pakai korset?Korset hanyalah "pembentuk tubuh" sementara,once anda bukanya bahagian yang berlemak tu masih ada!Bagaimana dengan kadar kolesterol dan gula dalam darah anda?Adakah dengan memakai korset semua itu akan terkawal?Bila anda pakai korset anda pasti akan minum air sedikit dari yang sepatutnya kerana bimbang korset itu jadi ketat!Adakah itu perkara yang baik untuk tubuh anda?Kenapa nak seksa dan menipu diri anda sendiri?

Cubalah SP+EF!SMS SARA 016-6545616.Cubaan sebulan hanya RM370.COD disediakan untuk kawasan puchong,Seri Kembangan,Serdang dan Putrajaya.Klik sini untuk memesan(western union diterima untuk customer dari indonesia,singapore,brunei) dan sini untuk bayaran mengunakan kad kredit/debit thru paypal shopping cart.

Saya kongsikan kepada anda fungsi dan kebaikan Shape Plus dan Eve Fiber.

Kelebihan dan Kebaikan EVE FIBER
-minuman diet serat Eve Fiber ialah minuman serat paling tinggi dan minuman serat kesihatan terbaik.
-membersihkan pengumpulan toksik dan logam berat dalam tubuh.
-menjana lebih tenaga dan menjadikan kesihatan lebih baik.
-mengawal tahap gula dalam darah
-mengurangkan kolesterol
-meningkatkan penghadaman serta metabolisme
-mengurangkan kembung perut dan gas serta mempertingkatkan pengurangan berat badan
-membasmi parasit,cacing dan telur-telurnya
-meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap nutrisi dari makanan
-mengurangkan kesakitan dan membina sistem imunisasi yang kuat
-meredakan masalah sembelit dan mengelakkan buasir

Kebaikan Shape Plus Slimming Apple Juice:
Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam
~qissara muslim~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...