4 WAKTU TERBAIK MINUM AIR KOSONG | Shape Plus terbaik #header-inner img {margin: 0 auto !important;}

Wednesday, 5 September 2012

4 WAKTU TERBAIK MINUM AIR KOSONG


Bakar kalori dengan hanya minum air kosong

Dah jadi lumrah manusia, bila haus; mesti air yang dicarinya. Tak kiralah air tu sejuk ke, suam ke, manis ke, semuanya boleh. Janji ianya bersih dan dapat membasahi tekak masing-masing. Tapi, sebaik-baiknya biarlah AIR KOSONG yang menjadi pilihan utama.
Kenapa air kosong???
Air kosong ni akan memelihara kesihatan tubuh, melancarkan sistem metabolisme tubuh serta membantu mengurangkan berat badan kita memandangkan ia tiada kalori(mesti ramai yang suka topik ini).
Sebabnya, bila air dalam badan kita mencukupi, ia sekaligus dapat membakar kalori dalam tubuh. Kan bagus begitu…
Memang nikmat tak terkata bila dapat air ketika ini. Begitu juga kalau tersedu mahupun tercekik, kan?

Bilakah 4 waktu terbaik untuk minum air masak selain ketika haus?

Sebelum tidur Minum segelas air masak sebelum tidur. Tujuannya bagi mengelakkan kita terkena serangan jantung dan juga strok.Di mana kedua-dua penyakit ini merupakan punca kematian terbanyak yang dicatatkan di Malaysia.

Bangun tidur
Minumlah 2 gelas air masak bagi mengaktifkan organ dalaman kita.

Sebelum mandi
Ada baiknya minum segelas air masak waktu ni. Dapat melancarkan perjalanan darah serta mengurangkan tekanan darah kita.

Sebelum makan
30 minit sebelum makan, eloklah minum dulu segelas air masak. Amalan sebegini didapati membantu sistem penghadaman. Di mana perut kita lebih bersedia untuk menerima makanan. Perut tidak jadi terkejut olehnya!
Alhamdulillah… sekarang anda dah tahu waktu yang baik untuk minum air masak, kan? Akhir kata, jangan lupa amalkannya ya!
sumber:www.evesecret.net

Testimoni SHAPE PLUS dan EVE FIBER
Suami tersenyum kerana isteri yang dah semakin ramping!
P/S-Nak kurus tanpa diet ketat dan senaman?Cubalah SHAPE PLUS dan EVE FIBER!(penggunaan sebulan hanya RM370).Keduanya merupakan kombinasi terbaik menurunkan berat badan secara semulajadi dan tidak mendadak!Purata penurunan setiap box(10 sachets/10 hari) antara 1-3kg.Ia sedap,mudah diamalkan dan berkesan.Anda cuma harus pastikan minum air kosong seperti yang disarankan iaitu 3 liter sehari dan elakkan makan selepas 7pm.Mudah kan?Nak kurus tak perlu mahal-mahal dan terpaksa pantang makan itu ini.Pilihlah cara yang lebih praktikal dan yang penting anda boleh nikmati makanan seimbang.Ramai yang berjaya menurunkan berat badan dengan SHAPE PLUS dan EVE FIBER.Untuk isteri-isteri yang ingin sentiasa disayangi suami,baca testimoni terbaru pengguna SHAPE PLUS dan EVE FIBER yang di print screenkan dari FB page CEO SSR kami.Dia re-order kerana dapat merasai perubahan saiz tubuhnya dan ramai yang tegur.Apa yang paling penting suami dia tersenyum happy sampai sponsor 2 pasang baju raya untuk dia..Berminat?SMS Sara-016-6545616

1 comment:

  1. kalau saya mengandung masih boleh teruskan ke SP dan EF

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...