FAQ | Shape Plus terbaik #header-inner img {margin: 0 auto !important;}

FAQ

Soalan-soalan yang lazim ditanya:-

1.Apakah fungsi Shape Plus?
Jawapan-Fungsi utama Shape Plus adalah untuk membantu mengendalikan nafsu makan dan mengurangkan pengambilan makanan.Kedua,untuk membantu metabolisme tubuh membakar lemak yang berlebihan,selain dari kesan yang berganda untuk mencapai hasil yang terbaik dalam penurunan berat badan.

2.Bilakah Shape Plus perlu diambil untuk mencapai keputusan penurunan berat badan terbaik?
Jawapan-Waktu yang dicadangkan untuk mengambil satu pek Shape Plus adalah 15 minit sebelum sarapan setiap pagi (Bagi sesiapa dengan masalah perut atau sakit gastrik haruslah mengambil Shape Plus 15 minit selepas sarapan).Jika anda mengambil Shape Plus,jumlah air yang anda perlu minum adalah 2.5liter to 3.0liter sehari.Jika anda mengambil Shape Plus sehingga 2 pek,anda mestilah minum air sebanyak 6liter.

3.Reaksi normal selepas pengambilan Shape Plus.
Jawapan:
A)Denyutan jantung lebih cepat
-Apabila metabolisme tubuh meningkat,peningkatan denyutan jantung adalah normal.

B)Kehausan
-Air memainkan peranan yang penting dalam proses pembakaran lemak dalam badan.Kekurangan air akan mengurangkan dan melambatkan kesan penurunan berat badan.Jika tubuh tidak mempunyai tahap air yang mencukupi,maka haus merupkan respons yang normal.

C)Pening Kepala(dizziness)
-Semasa proses pembakaran lemak oleh metabolisme tubuh badan,anda mungkin akan mengalami pening kepala jika tidak mengambil sarapan yang mencukupi terutamanya jika digabungkan dengan kekurangan glukosa dalam tubuh badan.Anda boleh menghilangkan pening kepala dengan segelas air dengan gula atau madu.Ada boleh juga cuba gula-gula jika glukosa dan madu tidak dapat membantu.

D)Ketidakmampuan untuk tidur/insomnia
-Selepas mengambil Shape Plus,metabolisme tubuh akan dipercepatkan,inilah sebabnya anda dicadangkan untuk mengambil Shape Plus di siang hari dan bukannya diwaktu malam.Namun,kerana tubuh setiap individu adalah berbeza,terdapat pelanggan yang mengambil Shape Plus diwaktu pagi dan masih belum dapat menetapkan diri untuk tidur pada malam hari.Akan tetapi,dalam masa seminggu,tubuh badan akan menyesuaikan diri dan pola tidur anda akan kembali normal.

E)Lapar Selepas Makan
-Salah satu bahan dalam Shape Plus ialah citrimax yang dapat membantu mengendalikan nafsu makan.Walaupun sesetengah pelanggan merasa tidak lapar selepas mengambil shape Plus,tetapi kerana tubuh masing-masing berbeza,terdapat juga pelanggan yang mungkin masih akan merasa lapar.Jadi anda haruslah memerhatikan tabiat makan anda supaya tidak makan terlalu banyak.

4.Golongan manakah yang tidak sesuai mengambil Shape Plus?
Jawapan-Produk ini tidak disyorkan pada wanita hamil,pesakit kanser,dan pengguna yang menghidapi penyakit serius seperti masalah jantung,kegagalan buah pinggang dan sebagainya.Sila dapatkan nasihat dari Pakar Perubatan.Sebarang masalah akibat kedegilan anda boleh mengundang bahaya kepada nyawa anda.Kami tidak akan bertanggungjawab pada masalah seperti ini.

5.Adakah Shape Plus meninggalkan kesan sampingan?
Jawapan-Shape Plus tidak akan meninggalkan apa-apa kesan sampingan kerana Shape Plus diperbuat daripada estrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.Namun demikian,pelanggan dinasihati supaya tidak mengambil melebihi had normal iaitu 2 pek sehari..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...